My Time at Portia

Resultado de imagen de My Time at Portia

Quins són els creadors ?

Pathea Games va ser fundada el 2010, la seva missió és fer jocs únics basats en noves tecnologies, noves idees i continguts generats per l'usuari. Creuen fermament que el futur dels jocs i l’entreteniment tindrà moltes àrees d’entrada als usuaris. Actualment estan creant títols per a PC, consoles i plataformes mòbils. Estan ubicats a Memphis, EUA i Chongqing, Xina.
La seva pàgina web és :www.pathea.netResultado de imagen de The My Time at Portia

De que tracta el Joc ?

Comença una nova vida a la bonica ciutat de Portia! ¡Torna el taller abandonat del teu pare a la seva antiga glòria completant encàrrecs, conreant, criant animals i entaulant amistat amb els peculiars habitants d'aquesta encantadora terra postapocalíptica! Amb el manual i la taula de treball del teu pare, hauràs de reunir, excavar i crear fins a convertir la teva taller al número u de Portia. Ajuda als vilatans a reconstruir la ciutat i descobreix els secrets que amaga. Prepara't ... no serà fàcil! La ciutat de Portia està plena de gent amistosa per conèixer. Fes amics, completa missions, intercanvia regals, veu a cites i deixa que el romanç floreixi! Inspirat per la màgia de Studio Ghibli, My Time at Portia et transporta a un món de fantasia que no oblidaràs. Com passaràs el temps en Portia?
La pàgina Oficial del Joc és: portia.pathea.net
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de My Time at Portia

Opinions dels Jugadors i on adquirir el Joc

Les valoracions són de 92% positives de 9,294 ressenyes. Les negatives venen de problemes, que s’han generat en l’ultima actualització. Per la resta ningun problema estan encantats amb el joc.
Per a comprar el Joc el pots compra-lo a la plataforma de Steam:
store.steampowered.com/app/666140/My_Time_At_Portia