Secrets of the past: Dion

Resultado de imagen de Secrets of the past: Dion

Quins són els creadors ?

és va publicar una versió de prototiu gratuïta d'aquest joc per a plataformes mòbils l'any 2016. Aquesta versió va ser encarregada per la Onassis Foundation USA juntament amb l'exposició 2016 Gods and Mortals en Olympus: Ancient Dion, City of Zeus. L'exposició va presentar una selecció dels milers d'artefactes que mostren la vibrant vida quotidiana, cultural i religiosa de l'antic Dion per primera vegada als EUA. El joc per a mòbils vol atraure joves de Nova York i introduir-los al món de la història antiga i l'excavació arqueològica. La versió de PC més desafiant, visualment millorada i multilingüe d'aquest joc ja està disponible a Steam.
La seva pàgina web és :www.secretsofthepastgame.com

Resultado de imagen de Secrets of the past: Dion

De que tracta el Joc ?

Converteix-te en un arqueòleg i condueix una excavació a l'antiga ciutat de Dion! En aquest cas de simulació casual, el vostre objectiu és desenterrar i exhibir els veritables tresors de la Vila de Dionisos. Aconseguiràs fer-ho abans de la forta temporada de pluja?
La pàgina Oficial del Joc és: https://secretsofthepastgame.com
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Secrets of the past: Dion

Opinions dels Jugadors i on comrar-ho

Les ressenyes són molt positives, no hi hem trobat més que 564, però d’aquestes solament 2 deien que no valia la pena les demes estaven encantats amb aquest Joc. Perfecte pels amants de la historia.
Per a comprar el Joc el pots comprar-lo a la plataforma de Steam:store.steampowered.com/app/860550/Secrets_of_the_Past_Dion