Papers,Please

Resultado de imagen de Papers,Please

Quin és el creador ?

Lucas Pope és un desenvolupador de videojocs nord-americà conegut per dissenyar i produir Papers, Please. El 2014 va rebre el premi BAFTA en la categoria de «Millor Joc de Simulació» pel videojoc.
La seva pàgina web és :papersplea.se

Resultado de imagen de Papers,Please

De que tracta el Joc ?

Enhorabona! El seu nom ha sortit elegit en la loteria de treball .Presentat immediatament davant del Ministeri d'Admissions, en el lloc fronterer de Grestin.Se li proporcionarà un habitatge de classe 8 a Grestin Oriental, a la qual podrà allotjar amb la seva família .Gloria a Arstotzka. L'estat comunista de Arstotzka ha conclòs una guerra de 6 anys contra la veïna Kolechia i ha reclamat la meitat que li pertany de la ciutat fronterera Grestin. El teu treball com a inspector d'immigració és controlar el flux humà que entra al costat arstotzko de Grestin des Kolechia. Entre la marea d'immigrants i visitants a la recerca de treball s'amaguen falsificadors, espies i terroristes. Usant només els documents que et lliurin els viatgers i els primitius sistemes d'inspecció, registre i identificació dactilar del Ministeri d'Admissions, hauràs de decidir qui entra en Arstotzka i qui ha de ser rebutjat o arrestat.
La pàgina Oficial del Joc és: www.papersplea.se
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Papers,Please

Opinions dels Jugadors i on comrar-ho

Les valoracions són del 95% positives de 22,893 ressenyes. Les queixes que al cap de moltes hores és torna monòton i que no els hi agrada el treball de funcionari públic. Les positives tracten aquest joc com una molt bona idea, et posa en la pell d’un funcionari dels anys 80 al est d’Europa, també amb l’estètica et transporta als jocs de l’època.
Per a comprar el Joc el pots comprar-lo a la plataforma de Steam:store.steampowered.com/app/239030/Papers_Please