Mini Metro

Resultado de imagen de Mini Metro

Quins són els creadors ?

L’empresa que ha creat Mini Metro és diu Dinosaur Polo Club. La seba base esta a Wellington, Nova Zelanda i va se fundada el 11d’Agost del 2014.El prototip de Mini Metro, Mind the Gap, és va crear a finals d’abril de 2013 durant els tres dies de Ludum Dare 26 Jam. El primer muntatge pre-alfa és va fer públic el setembre del 2013. El Mini Metro és va instal·lar a Steam Greenlight el març de 2014 i va ser ecològic en tres setmanes. Mini Metro va ser posat en llibertat per Early Access l'11 d'agost de 2014. Després de més d'un any de desenvolupament addicional, el joc és va llançar a partir de Early Access el 9 de novembre de 2015. Les versions iOS i Android és van llançar el 18 d'octubre, 2016.
La seva pàgina web és :dinopoloclub.comResultado de imagen de Mini Metro

De que tracta el Joc ?

Mini Metro és un joc de simulació de metro minimalista sobre el disseny de xarxes de metro eficients. El jugador ha de redissenyar constantment la seva disposició de línia per satisfer les necessitats d’una ciutat que creix ràpidament.
La pàgina Oficial del Joc és: dinopoloclub.com/minimetro/
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Mini Metro

Opinions dels Jugadors i on adquirir el Joc

Les valoracions són del 94% positives de 5,249 ressenyes. Molts jugadors diuen que aquest joc és frustrant, no és gens realista i que en la seva opinió és una brossa. Però la majoria favorable diuen que esta molt be, és entretingut, divertit i que tens llibertat per fer les línies de metro com vulguis.
Per a comprar el Joc el pots compra-lo a la plataforma de Steam:
store.steampowered.com/app/287980/Mini_Metro