Kynseed

Resultado de imagen de Kynseed

Quins són els creadors ?

PixelCount Studios, creadors de Kynseed, és un dels pollets de Phoenix que han sorgit de les cendres dels estudis Lionhead. Amb seu a l'Anglaterra. L’estudi esta format per dos veterans de Lionhead que han participat en TOTS el joc Fable, Black & White i The Movies (entre d'altres). El projecte actual de PixelCount és Kynseed, un joc de sanbox RPG 2D. Mentre invoca l'esperit dels jocs de Fable passats, Kynseed està impregnat de les seves pròpies idees i d'una barreja de folklore britànic, llegenda antiga i tradicions rústiques. Esperen captar aquestes inspiracions en un món fantàstic, humor i excentricitat. El seu objectiu com a estudi és continuar l'esperit de Lionhead amb jocs encantadors, divertits, molt britànics i excèntrics.
La seva pàgina web és :www.pixelcountstudios.com
Resultado de imagen de Kynseed

De que tracta el Joc ?

Se t’ha donat un Kyneed, una gla mística que és converteix en un arbre genealògic on les seves opcions és manifesten a les seves branques. Alça una família, conrrea la terra, dirigeixi botigues i explora un món on tothom envelleixi. Quan mori, entra a les sabates dels teus fills i continua el teu llegat.
La pàgina Oficial del Joc és: pixelcountstudios.com/kynseed

Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Kynseed

Opinions dels Jugadors i on comrar-lo

Les ressenyes dels usuaris són molt bones, el 86% de 256 els hi ha agradat el joc, les queixes sobre el joc és que com encara no esta acabat no és pot jugar. Per la resta que el camí que esta agafant el joc és bastant bo i promet molt.
Per a comprar el Joc el pots comprar-ho a la plataforma de Steam: store.steampowered.com/app/758870/Kynseed/