Euro Truck Simulator 2

Resultado de imagen de Euro Truck Simulator 2

Quins són els creadors ?

Des de la seva fundació el 1997, SCS Software ha creat més de 20 títols de jocs de PC, incloent algunes de les simulacions de busseig més populars: Bus Driver, 18 rodes de sèrie Steel, Scania Truck Driving Simulator i la sèrie Euro Truck Simulator. Tots els títols s'han creat utilitzant la seva pròpia tecnologia de motors de jocs, que els permet millorar constantment els seus títols i crear experiències immersives. Gràcies a la dedicació a la qualitat de la producció i al compromís amb els detalls, s’han convertit no només en un dels desenvolupadors més reconeguts de jocs de simulació per a PC, sinó que també tenen el títol de titular de llicència oficial per a fabricants de camions, remolcs i pneumàtics de renom. tant d’Europa com dels EUA. Segueix expandint-se l'univers de la simulació afegint nous territoris i creant entorns més realistes afegint perfectament marques conegudes als seus univers de jocs. Actualment estan enfocats a expandir el món d’Euro Truck Simulator 2 i, al mateix temps, estan treballant en noves expansions per al seu més recent American Truck Simulator.
La seva pàgina web és :scssoft.comResultado de imagen de The Euro Truck Simulator 2

De que tracta el Joc ?

Viatgeu per Europa com a rei de la carretera, un camioner que ofereix importants càrregues a través de distàncies impressionants! Amb desenes de ciutats per explorar des del Regne Unit, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Polònia i molts més, la vostra resistència, habilitat i velocitat seran empesos fins als seus límits.
La pàgina Oficial del Joc és: eurotrucksimulator2.com
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Euro Truck Simulator 2

Opinions dels Jugadors i on adquirir el Joc

Les valoracions són del 96% positives de 128,696 ressenyes. Les valoracions negatives són la majoria de que el joc és te que pagar i que han desactivat el multijugador. Les positives són: bona ambientació, realista, les físiques molt ben aplicades, divertit i bons gràfics.
Per a comprar el Joc el pots compra-lo a la plataforma de Steam:
store.steampowered.com/app/227300/Euro_Truck_Simulator_2