Chef: A Restaurant Tycoon Game

Resultado de imagen de Inner void game developer

Quins són els creadors ?

Inner Void Interactive és una desenvolupadora de jocs independent situada a prop de Roma, on un equip format per persónes que estimen els jocs treballen amb passió per lliurar experiències amb una forta narrativa i una àmplia llibertat d'elecció.
La seva pàgina web és :www.innervoid.net/web/

Resultado de imagen de Chef: A Restaurant Tycoon Game

De que tracta el Joc ?

Comenceu una carrera emocionant al món salvatge de la cuina professional. Començant amb res més que canvi de butxaca, un petit restaurant i un somni ambiciós, pujaràs de la vida d'un cuiner humil al de un xef de fama mundial. Res no t'impedirà de decidir com pujar al cim de la cadena alimentària. Prepareu-vos per una veritable experiència en sandbox en què totes les vostres opcions de gestió importen a mesura que editeu el vostre imperi gastronòmic. Què serà? Un steakhouse? Un paradís vegan? Un palau de pastes? Un laboratori de cuina experimental? Només podeu esbrinar quina és la millor ruta per al vostre establiment.
La pàgina Oficial del Joc és: store.steampowered.com/app/886900/Chef_A_Restaurant_Tycoon_Game
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Chef: A Restaurant Tycoon Game

Opinions dels Jugadors i on comrar-ho

El 66% de les ressenyes són positives. Les valoracions negatives, és queixen de que el joc encara esta verd, li falta contingut, però creuen que si això és millora la seva valoració serà positiva. Les positives és admirant el treball del equip, al principi quan va sortir tenia molts errors i en pocs dies ho van arreglar.
Per a comprar el Joc el pots compra-lo a la plataforma de Steam:store.steampowered.com/app/886900/Chef_A_Restaurant_Tycoon_Game/