Time Of Dragons

Resultat de imagen per a 4iLab

Quins són els creadors ?

L'estudi 4iLab va ser fundat l'any 2011. Van recorre un llarg camí des dels jocs mòbils fins a la realitat virtual. El seu objectiu és portar noves mecàniques i experiències de joc que superin les expectatives de les persónes. A través de tots els anys del seu treball han reunit un equip de 8 persónes apassionades que comparteixen el seu amor per la creativitat i les innovacions. Els seus noms són: Mikhail Yurchanka, Mikita Susha, Alexander Misilevich, Mikita Lauretski, Eugene Ivanitskiy, Alexandr Bereishyk, Artem Kachanouski, Hleb Rahoisha.
La seva pàgina web és :www.4ilab.io

Resultat de imagen per a Time of Dragons

De que tracta el Joc ?

Time of dragons és un MMO Battel Royal, on tindràs que acabar amb tots els enemic que puguis abans de que s’acabi el temps, també te el mode tower defense, en el que tens que defensar la teva base mentre lluites contra altres dracs.
La pàgina Oficial del Joc és: www.timeofdragons.net
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:


Resultat de imagen per a Time of Dragons

Opinions dels Jugadors i on comra-ho

Les valoracions són molt variades amb el 66% de 1,654 positives, molts jugadors és queixen de que la musica aparentment és robada, que va molt lent, els dracs als 2 tirs és moren. Però les positives són que el joc els ha entretingut, els ha agradat i que ja no juga molta gent.
Per a comprar el Joc el pots comprara a la plataforma de Steam:www.steampowered.com/app/353130/Time_of_Dragons/