Scum

Resultat de imagen per a Croteam

Quins són els creadors ?

Croteam és un desenvolupador de videojocs croat amb seu a Zagreb. Establerta per sis amics el juny de 1993, és més coneguda per el shutter en primera persóna Serious Sam, així com pel joc de trencaclosques del 2014 The Talos Principle. Gamepires és una etiqueta de joc de Pandora Studio, una companyia de programari. L'experiència de Gamepires resideix en entorns de jocs de gràfics molt rendibles i superiors, i és basa en combinar coneixements exquisits en física i desenvolupament de jocs amb dissenys gràfics de primer nivell. L'equip està format per grups creatius de desenvolupadors i dissenyadors contínuament orientats a la innovació i la perfecció en la producció del joc, la seva passió quotidiana. Això ha donat lloc a un motor de joc únic, el millor joc de raça, disseny i art per a totes i cadascuna de les solucions d'entreteniment que produeixen. En els darrers 15 anys, tots els membres del grup de Gampires han participat en alguns dels millors productes d'aprenentatge i tecnologia. La seva experiència i coneixement garanteixen el màxim rendiment i normes d'ús possibles.
La seva pàgina web és :www.scumgame.com

Resultat de imagen per a Scum

De que tracta el Joc ?

SCUM té com a objectiu evolucionar el joc de supervivència oberta del món multijugador amb nivells sense precedents de persónalització, control i progressió de persónatges, on el coneixement i les habilitats són les millors armes per a la supervivència a llarg termini. En aquest joc les teves accions influiran sobre el persónatge, si no fas exercici el persónatge és començar a posar gras, també anirà més lent i serà difícil corre i amagar-te, en cas contrari el pots tenir molt forçut i molt bé entrenat.
La pàgina Oficial del Joc és: www.scumgame.com
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultat de imagen per a Scum

Opinions dels Jugadors i on comrar-ho

De les 20,899 ressenyes el 65% són positives, les queixes negatives són errors en el joc que afecten negativament als jugadors, però com és un joc que encara no és definitiu sinó que esta amb accés anticipat perquè els jugadors el provin és normal, per altra banda les positives, són que els desenvolupadors estan molt implicats, amb amics és molt divertit, molt divertit i entretingut.
Per a comprar el Joc el pots compra-lo a la plataforma de Steam:www.steampowered.com/app/513710/SCUM