Project Gorgon

Resultat de imagen per a Elder Game

Quins són els creadors ?

Elder Game, LLC va ser fundada per Eric Heimburg i la seva dona Sandra Powers. Eric té més d'una dècada d'experiència treballant com a enginyer sènior i principal, desenvolupador, dissenyador i productor en jocs exitosos com Call 1 i 2 d'Asheron, Star Trek Online i altres exitosos jocs en línia de MMO. Sandra també té una àmplia experiència treballant com a productor a la call 1 d'Asheron, call d'Asheron: Tron del destí, EverQuest II i EverQuest II: Echoes of Faydwer.
La seva pàgina web és :www.projectgorgon.com/

Resultat de imagen per a Project Gorgon

De que tracta el Joc ?

Project: Gorgon presenta una experiència immersiva que permet al jugador forjar el seu propi camí a través de l'exploració i el descobriment. No us guien a través d'un món sobre rails i, com a resultat, hi ha molts secrets ocults que esperen ser descoberts. Project: Gorgon també compta amb un sistema d'anivellació basat en habilitats ambicioses que valora la tendència actual de classes predeterminades, permetent al jugador combinar habilitats per crear una experiència de joc veritablement única.
La pàgina Oficial del Joc és: www.projectgorgon.com
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultat de imagen per a Project Gorgon

Opinions dels Jugadors i on adquirir el Joc

El 83% de 582 ressenyes són positives, les més destacables són les que t’he recomanen que si no t’agraden els jocs difícils, que et costa molt de temps aconseguir les coses, i és fàcil perdre’s aquest no és el teu joc, aquest joc és com els que és feien antigament que tenies que esta dies sencers jugant per poder pujar un nivell, que si no et coneixes el mapa o no memoritzes els camins et perdràs fàcilment. Hi ha jugadors que han jugat més de 1,667.1 hores hi estan molt contents amb el joc
Per a comprar el Joc el pots compra-lo a la plataforma de Steam:www.store.steampowered.com/app/342940/Project_Gorgon