Mount & Blade

Resultat de imagen per a TaleWorlds Entertainment

Quins són els creadors ?

TaleWorlds Entertainment és una empresa independent de desenvolupament de videojocs, fundada el 2005. Amb l'arribada dels dos primers fundadors, TaleWorlds ara dóna feina a més de setanta desenvolupadors, incloent-hi un equip d'autoedició. Mount & Blade ha rebut nombrosos elogis des del seu llançament, incloent diverses ubicacions a la llista de "Top 100 PC Games of All Time" de PC Gamer Magazine. Actualment, l'equip està desenvolupant la seqüela molt esperada, Mount & Blade II: Bannerlord.
La seva pàgina web és :www.taleworlds.com

Resultat de imagen per a Mount & Blade

De que tracta el Joc ?

Calradia és un país en guerra que posseeix grans riqueses i perills encara més grans per als aventurers i mercenaris que van a vessar la seva sang en aquestes terres. Un desconegut pot fer-se un nom com a guerrer si té valor suficient i mà ferma amb l'espasa. Un joc lliure en el que podràs ser un mercenari o un cavaller de brillant armadura.
La pàgina Oficial del Joc és: www.ttaleworlds.com/en/Games/MountAndBlade


Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultat de imagen per a Mount & Blade

Opinions dels Jugadors i on comrar-lo

De 2,793 ressenyes de jugadors ha rebut un 91% de positives. Moltes de les ressenyes negatives és per falta de requeriments de l’ordinador i perquè l’idioma no esta en Espanyol recomanant així que vagis a Mount & Blade II:Bannerlord ja que arregla lo de l’idioma i alguns altres errors, a demés de afegir més animacions i més noves, totes les demes són de que el joc és molt bo, bona ambientació, és juga a gust i et pots passar hores sense adonar-te . és recomana sempre comprar el joc a la pàgina web dels mateixos desenvolupadors.
Per a comprar el Joc el pots compra-ho a la plataforma de Steam:www.store.steampowered.com/app/22100/Mount__Blade