Life is Feudal Your Own

Resultat de imagen per a Bitbox

Quins són els creadors ?

Bitbox és un estudi independent de desenvolupador i editor de jocs de PC. Fundada el 2011 per Vladimir 'Bobik' Piskunov, l'èxit més notable de l'estudi és l'alliberament del projecte de RPG multijugador en línia: Life is feudal your own.
La seva pàgina web és :www.lifeisfeudal.com

Resultat de imagen per a Life is Feudal Your Own

De que tracta el Joc ?

Life is Feudal: your own és un difícil i realista MMO on mostra la vida medieval a gran escala. Amb 10.000 persónes per món de joc, els jugadors utilitzaran habilitats de supervivència, funcions de paper d'immersió, una economia pròspera, construcció de comunitats, diplomàcia i guerra per sobreviure i florir en el món implacable d'Abella.
La pàgina Oficial del Joc és: www.play.lifeisfeudal.com
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultat de imagen per a Life is Feudal Your Own

Opinions dels Jugadors i on comprar-lo

La majoria de les ressenyes són negatives de 3,368 el 56% són negatives, les raons són que solament el tutoria és gratis i per poder entra als servidors és te que pagar, treuen molt material visual però no arreglen els errors. Les ressenyes positives admira’n molt la ambientació, la dificultat i per la seva forma única de representar l’edat mitjana. és recomana sempre comprar el joc a la pàgina web dels mateixos desenvolupadors.
Per a comprar el Joc el pots compra-ho a la plataforma de Steam:www.steampowered.com/app/700030/Life_is_Feudal_MMO/