Gloria Victis

Resultat de imagen per a Black Eyed Games

Quins són els creadors ?

L'equip de Black Eyed Games, una empresa independent de Polònia, va aconseguir llançar la primera versió de Pre-Alpha en un any i després d'un any, la venda de les claus del joc s'havia llançat al lloc web oficial de Gloria Victis. Amb un suport impressionant dels Black Eyed Games Community podria contractar a tots els membres de l'equip i desenvolupar de forma contínua Gloria Victis mentre encara mantenia una companyia independent.
La seva pàgina web és :www.raft-game.com

Resultat de imagen per a Gloria Victis

De que tracta el Joc ?

Gloria Victis és un MMORPG amb èmfasi en el realisme, ambientat en un món medieval obert de baixa fantasia. Gaudeix d'un combat no-objectiu basat en habilitats, PVP obert amb control de territori, un sistema complex de creació, una economia manejada pels jugadors.
La pàgina Oficial del Joc és: www.gloriavictisgame.com
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultat de imagen per a Gloria Victis

Opinions dels Jugadors i on comrar-lo

De 2,440 ressenyes te un 65% de valoracions positives la majoria opina que no val entra per veure com els jugadors fan tornejos entre ells i el sistema de missions i els servidors estan morts. Però amb les ultimes versions estan canviant les valoracions a molt positives les ultimes 116 persónes en 30 dies 74% de opinions positives moltes de elles la varietat de armes, el sistema de clans, la campanya és oberta i pots anar més lliure. és recomana sempre comprar el joc a la pàgina web dels mateixos desenvolupadors.
Per a comprar el Joc el pots compra-ho a la plataforma de Steam:www.store.steampowered.com/app/327070/Gloria_Victis