Ashes of Creation

Resultat de imagen per a Intrepid Studios

Quins són els creadors ?

Intrepid Studios va ser fundada per Steven Sharif i John Moore, jugadors apassionats i empresaris d'èxit. Amb el seus coneixements dels negocis i la passió pels jocs, és van proposar fer una empresa que els jugadors volguessin. Steven Sharif, és va proposar portar a bord d'un equip de veterans de la indústria, amb una visió clara del primer projecte de la companyia. Aquests titans de la indústria provenen de moltes altres empreses, però tots comparteixen dos temes habituals: l'experiència de desenvolupament de l'AAA MMORPG i la passió per la construcció dels jugadors de jocs volen.
La seva pàgina web és :www.intrepidstudios.com

Resultat de imagen per a Ashes of Creation

De que tracta el Joc ?

Ashes of Creation tenen lloc dins d'un ambient de fantasia medieval, que combina la imaginació amb els gràfics més avançats. Estem tornant a posar massiva la paraula en massiva multijugador amb mecànica única i innovadora que donarà sentit a l'acció dels jugadors. Ashes of Creation te lloc dins d'un ambient de fantasia medieval, que combina la imaginació amb els gràfics més avançats. és un joc multijugador amb una mecànica única i innovadora que dona sentit a l'acció dels jugadors. Ashes of Creation incorporarà les millors parts dels MMORPG tradicionals amb conceptes innovadors de sandbox. Triaràs la teva destinació en cada oportunitat. Les misions s'obrirà i és tancarà en funció de les interaccions dels jugadors amb el seu món, perquè aquest és un món on l'elecció és conseqüent. Els monstres vagaran i creixeran en ferocitat a mesura que la civilització interromp l'ordre natural de les coses. Des de la ubicació de les ciutats fins a la mida de les ciutats, és determinarà el paisatge del vostre món. Serà únic en cultura, ecologia i economia. Cap servidor experimentarà Ashes of Creation de la mateixa manera.
La pàgina Oficial del Joc és: www.ashesofcreation.com
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultat de imagen per a Ashes of Creation

Opinions dels Jugadors i on adquirir el Joc

No hem trobat moltes ressenyés però la majoria han donat un 85% , les ressenyes la creació i exploració del mont molt bona, però te alguns errors i a vegades va lent.
Per a comprar el Joc el pots comprara a la seva propia pàgina web:
www.ashesofcreation.com/