Waltz of the Wizard

Resultado de Waltz of the Wizard

Quins són els creadors ?

Aldin ha estat a l'avantguarda de la revolució VR des de principis de 2013, desenvolupant productes de programari innovadors a les principals plataformes VR per a mercats de PC i mòbils (Trial of the Rift Drifter, Asunder, Twisted Realms i Waltz of the Wizard). El conjunt d’anàlisi Ghostline VR d'Aldin és va utilitzar en el desenvolupament de Waltz of the Wizard per garantir una experiència d’ús atractiva i polida.
La seva pàgina web és :www.aldin.io
Resultado de imagen Waltz of the Wizard

De que tracta el Joc ?

Waltz of the Wizard és una experiència de realitat virtual que us permet sentir el que és tenir poder màgic. Combina els ingredients arcans en un calder bullent amb l’ajut d’un antic esperit atrapat en un crani humà. Descobriu la màgia creativa o destructiva en un món virtual completament interactiu. Viatgeu a llocs nous, trobeu-vos en circumstàncies misterioses plenes de detalls i en un ambient inoblidable.
La pàgina Oficial del Joc és: www.aldin.io

Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Waltz of the Wizard

Opinions dels Jugadors i on comrar-lo

Les valoracions són del 97% positives de 1,137 ressenyes. Les ressenyes negatives són una mica a broma, és queixen de que el joc no esta en espanyol i suposadament et graben els moviments que fas per tindre una estimació de que agrada més i que agrada menys. Per la resta de jugadors estan encantats amb el joc.
Per a comprar el Joc el pots comprar-ho a la plataforma de Steam: store.steampowered.com/app/436820/Waltz_of_the_Wizard