Tokyo Dark

Resultado de imagen de Tokyo Dark

Quins són els creadors ?

Cherrymochi és un estudi de jocs independent que té com a objectiu, fer de pont en el disseny de jocs japonesos i occidentals.Amb base a prop de Tokyo, Japó, s’inspirem en la cultura pop japonesa, en els jocs d’anime i d’estètica dels jocs d’occident. L’equip esta format per persónes de cinc països internacionals que comparteixen experiències i la cultura.
La seva pàgina web és :www.cherrymochi.com

Resultado de imagen de Tokyo Dark

De que tracta el Joc ?

El company de la detectiu Ito ha desaparegut, però el que comença com un cas senzill aviat és converteix en un malsón que obligarà Ito a enfrontar al seu passat i a qüestionar la seva pròpia seny. deixa la narració a les teves mans. Les teves decisions i els teus actes alteraran l'estat de la detectiu Ito i obriran portes a diferents possibilitats mentre intentes trobar al teu company i comprendre el fosc i esgarrifós món que t'envolta.
La pàgina Oficial del Joc és: www.tokyodark.com/
Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Tokyo Dark

Opinions dels Jugadors i on adquirir el Joc

Les valoracions són del 90% positives de 466. Les valoracions negatives és queixen de errors que t’impedeixen avançar arribat a un punt i això fa que els jugadors li donin valoracions negatives, si et saltes un diàleg ja no saps que has de fer. Les valoracions positives, la historia esta molt ben elaborada, encantats amb el terror i l’error ja esta arreglat.
Per a comprar el Joc el pots compra-lo a la plataforma de Steam:
store.steampowered.com/app/687260/Tokyo_Dark