Spleunky

Resultado de imagen de Spelunky

Qui és el creador ?

Derek Yu és un dissenyador de jocs, artista i blogger indie nord-americà. Yu és conegut per una sèrie de jocs independents que va ajudar a dissenyar: Spelunky, Aquaria i Eternal Daughter. També és conegut per les seves blocs i la creació de llocs web sobre videojocs independents.
La seva pàgina web és :www.spelunkyworld.com

Resultado de imagen de Spelunky

De que tracta el Joc ?

Spelunky és un joc de plataformes únic amb nivells aleatoris que ofereixen una nova experiència desafiant cada vegada que jugueu. Viatja sota terra i exploreu llocs fantàstics plens de tot tipus de monstres, trampes i tresors. Tindreu total llibertat mentre navegueu per entorns totalment destructibles i domineu els seus secrets. Per quedar-se o fugir, matar o rescatar, comprar o robar ... a Spelunky, l'elecció és vostra i les conseqüències!
La pàgina Oficial del Joc és: www.spelunkyworld.com


Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Spelunky

Opinions dels Jugadors i on comrar-ho

Les ressenyes són del 90% positives de 8,204.Les ressenyes negatives tracten sobre que el joc és massa difícil, no pots guardar, que per a jugadors nous en aquest gènere és impossible que guanyen, que hi ha nivells amb poc temps, però encara així creuen que és un dels millors jocs i dels més difícils de Steam. Les ressenyes positives que t’enorgulleixes després de haver guanyat per el nivell de dificultat un bon joc de aventura i plataforma, nivells aleatoris, monstres aleatoris, 4 mons de 16 nivells per jugar... En definitiva la comunitat de Jugadors t’ho recomanen si vols enfrontar-te a un bon repte.
Per a comprar el Joc el pots comprar-lo a la plataforma de Steam:www.store.steampowered.com/app/239350/Spelunky/