The Room

Resultado de Waltz of the Wizard

Quins són els creadors ?

Fireproof Studios és va fundar el 2008 com un equip de subcontractació especialitzat en el disseny i construcció d’ambients 3D per a jocs de consola AAA com Killzone Shadowfall, LittleBigPlanet i molts, molts més. A principis de 2012 havien establert prou diners per contractar el seu primer programador, per la qual cosa, després de 4 anys de treballar en jocs d'altres persónes, van poder permetres començar el desenvolupament del seu primer joc, el trencaclosques 3D atmosfèric The Room '.
La seva pàgina web és :www.fireproofgames.com
Resultado de imagen Waltz of the Wizard

De que tracta el Joc ?

Benvingut a The Room, un trencaclosques físic, envoltat d’un joc de misteri, dins d’un món 3D de gran bellesa tàctil. Comenceu un viatge desdibuixat ple de bellesa, perill i misteri de la mateixa manera. és transportarà a un espai únic que barreja imatges fascinants amb problemes intrigants per resoldre.
La pàgina Oficial del Joc és: www.fireproofgames.com/games/the-room

Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Waltz of the Wizard

Opinions dels Jugadors i on comrar-lo

Les valoracions són del 97% positives de 9,814 ressenyes. Les ressenyes negatives, són de que el joc és molt curt i que en 2 hores és pot acabar. Les positives, que el joc és molt entretingut, interesant i amb uns enigmes molt intel·ligents.
Per a comprar el Joc el pots comprar-ho a la plataforma de Steam: store.steampowered.com/app/288160/The_Room