Bastion

Resultado de Bastion

Quins són els creadors ?

Supergiant Games va ser format per Amir Rao i Gavin Simon el 2009. Tots dos havien estat treballant a l'estudi de Los Angeles, Los Angeles, involucrat amb la sèrie Command & Conquer. El 2009 van acordar deixar la feina, entrar a la mateixa casa i començar a treballar junts en un nou joc. En aquell moment, també havien contractat el músic Darren Korb per a treballs d'àudio i música. També van utilitzar diversos programadors i desenvolupadors independents que van poder demanar ajuda en diversos moments durant el desenvolupament d'aquest primer joc. El seu primer joc, Bastion, va rebre grans elogis de la crítica, incloent ser llistat entre diverses llistes de "Joc de l'Any" de periodistes de jocs. és va mostrar per primera vegada a mitjans de desenvolupament al Penny Arcade Expo 2010 com a part del seu "PAX 10", destacat deu jocs desenvolupats de forma independent. Això va atraure a diversos editors que volien ajudar a distribuir el joc, però Supergiant Games va trobar que Warner Bros. Interactive Entertainment va compartir la mateixa visió que tenien per al joc. Supergiant els va seleccionar com a sòcia editorial, cosa que els va permetre no només distribuir el joc a Xbox Live Arcade, sinó també com a títol d'estrena durant la promoció "Summer of Arcade" de 2011.
La seva pàgina web és :www.supergiantgames.com
Resultado de imagen de Bastion

De que tracta el Joc ?

Bastion és tota una experiència de rol i acció que redefineix la narració en els videojocs, amb un narrador reactiu que marca cada un dels teus moviments. Explora més de 40 exuberants entorns dibuixats a mà mentre desvetlles els secrets del Gran Desastre, una catàstrofe surrealista que va destrossar el món fent-ho trossos. Maneja tot un arsenal d'armes millorables i lluita contra bèsties salvatges adaptades al seu nou hàbitat. ¡Acaba la història principal per desbloquejar la manera Partida Nova Plus i continuar el teu viatge!
La pàgina Oficial del Joc és: www.supergiantgames.com/games/bastion

Tambe pots veure el trailer del joc a continuació:

Resultado de imagen de Bastion

Opinions dels Jugadors i on comrar-lo

El 96% de les 20,730 valoracions són positives. Les valoracions negatives, són jugadors que esperaven més del joc, no els hi ha agradat la narració, alguns han tingut problemes amb el joc que ja se n’han arreglat. Les positives, narrativa interesant, historia emotiva, divertit i el disseny artístic i musical és dels millors.
Per a comprar el Joc el pots comprar-ho a la plataforma de Steam: store.steampowered.com/app/107100/Bastion